Esküvői Fényképész

Mint fényképész, olyan emlékeket készítünk rólatok, melyek az idő múlásával, féltve őrzött családi emlékekké válnak. A képek önmaguk szépségében idézik meg a pillanatot, úgy, hogy megörökítik az élet legapróbb részleteit. Fényképek, amelyek sok sok év múltán is tisztán emlékeztetnek életetek legszebb történetére. A pillanatot történetté, a történetet számotokra legbecsesebb emlékké formáljuk.
Mint férj és feleség tudjuk, hogy mennyi izgalom és várakozás a nagy nap megtervezése. Egy fényképész és egy vizuális művész pár együtt lesz segítségetekre, hogy csodálatos pillanataitokat egyedülálló képi világgá formálja. Mindent megteszünk, hogy számotokra kényelmesen teljen esküvőtök napja. 

Galéria

Zsuzsanna & Robert

John & Serena

Mr. Sceffield & Ms. Stevens

Fanni & Roland

John & Cecilia

Mario & Eldred

Frank & Melody

Ms. Mikayla & Mr.Huff

Mr. Johnson & Mrs. Smith

Gratulálunk eljegyzésetekhez! Ahogy a házaságkötés pillanata közeledik, az egyik legfontosabb döntés az esküvői fényképész választása a nagy napra. Rengeteg lehetőség közül megtiszteltetés számunkra, hogy  Kép Studio-t számításba veszitek, hogy megörökítse esküvőtök napját. 

Miért választanak minket a jegyespárok?

Megbízhatóság, minőség.

Miután időpontot foglaltál, biztos lehetsz benne, hogy ott leszünk az esküvőd napján. Mi egy felénk tett, jobb ajánlat esetén sem változtatjuk meg a jegyespár felé tett ígéretünket.

Az idő fontos mindenki számára. Kérdezted már más fényképészektől, hogy mennyi időbe telik, mire megkapjátok az esküvői képeiteket? A megszokott válasz: 2-3 hónap! Nálunk 2 héten belül lehetőségetek nyílik átvenni a  képeket és jóváhagyni az esküvői albumot.

Mindenki arra vágyik, hogy a képeket ízlésesen kinyomtatva, kézzel fogható formában vehesse át. Minden csomagunk tartalmaz egy névre gravírozott fa emlékdobozt. 

Azokat a képeket, amiket szeretnétek nyomtatott formában is megkapni, egy jelszóval védett online galériából válaszhajátok ki.

 

Gyakori Kérdések

Jegyes fotózásra van lehetőség?

Igen, jegyes képeket stúdióban és szabadban is készítünk. Rossz idő esetén a saját stúdiónk mindig rendelkezésre áll.

Készítetek kreatív fotózást esküvő napján vagy máskor?

Igen, akár az esküvő napján, vagy rugalmasan alkalmazkodunk hozzátok.

Az esküvőm Debrecenen kívül van, utaztok-e más helyszínekre is?

Igen, szívesen csatlakozunk hozzátok bárhol.

Hány fényképész áll rendelkezésre az esküvőm napján?

Kétszemélyes a csapatunk. Ha szükséged van második fényképészre, akkor mindketten rendelkezésedre állunk, hogy több nézőpontból is megörökítsük e nagy napot.

Mikor vehetem át az esküvői képeimet?

Két héten belül megosztunk veled egy privát-online galériát, ahol kiválaszthatod, mely képeket szeretnéd kinyomtatni. Miután elkészültek a képek, várunk benneteket stúdiónkban, hogy jóváhagyjátok esküvői albumotokat, és átadjuk nektek a nyomtatott felvételeket egy névre gravírozott fa dobozban.

Milyen hamar érdemes lefoglalni az esküvői fényképészem?

A nyári hónapok inkább kelendőek, szombati nap esetén akár már 8 hónappal az esküvő előtt érdemes időpontot foglalni.


Mennyibe kerülnek esküvői csomagok?

Foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra! Szeretettel várunk benneteket stúdiónkban, ahol bemutatjuk termékeinket, akár egyénre szabott csomagot is készítünk nektek.

Esküvőm időpontja szabad-e?

Lépj velünk kapcsolatba, egyeztetünk.

Találkozzunk

Tetszett amit láttál? A Ti legfontosabb napotok is lehet ilyen emlékezetes.
Szeretnénk jobban megismerni benneteket, hogy egyedi és izgalmas képeket készíthessünk erről a megismételhetetlen
alkalomról. Lépj velünk kapcsolatba, és megszervezünk egy közös találkozót stúdiónkba. +36202986660

Using Format