Gyermekportré 

Örülünk, hogy rátaláltál a gyermekfotózás portfóliónkra. 

Számunkra egy folytonos keresés, hogy rátaláljunk saját vizuális nyelvünkre, mely megörökíti a gyermeki őszinteség sajátos varázslatát. Gyerekekkel  a fotózás teljesen más, mint egy portréfotózás. Kíváncsiságukból adódóan, vagy mert  új környezetben vannak, feldobottá vagy zárkózottá teszi őket, ezért lehetőséget biztosítunk, hogy felfedezzék a dolgokat. Megmutatjuk nekik a felszerelésünket, a róluk készült képeket pedig megnézhetik a fényképezőgép kijelzőjén, így gombokat is nyomogathatnak. Számukra ez is az élmény fontos része.A stúdióban töltött idő alatt, az általunk készült felvételek megradaják a személyiségükben rejlő szépséget, őszinte mosolyukat, a letisztult környezet pedig kiemeli személyiségük ragyogását. 
Csapatként dolgozunk. Alexa szeret a gyerekekkel játszani, ami mosolyt csal az arcukra,  Péter közben megörökíti ezeket a pillanatokat. A fotózás egy kellemes, nyugodt környezetben telik.

Gyerekek nem maradnak örökké gyerekek!

A Kép Studio-nál segítünk abban hogy hogyan készüljetek fel gyermekeddel a portré fotózásra, ötletekkel színekkel és ruha stílusában és akár mintázatában is tanácsokkal látunk el hogy mi illene leginkább az általatok választott háttérhez. Fotózás nálunk mindig nyugodt hangulatban zajlik igy nem csak a szülők de gyerekek számára is emlékezetes élmény marad. Minden felvétel amit bemutatunk magas szinten megmunkált darab, színekben, beállításban elkapott hangulatban is magával ragadó hangulatot tükröz. 

Fotózás Árak

Smaragd csomag


7 db. Szerkesztett Digitális Kép

Ajándék Kaptok Tőlünk
4 GB Usb  Fa Dobozban
24.000 FT


 Időpont Egyeztetés


Zafír csomag


14 db. Szerkesztett Digitális Kép

Ajándék Kaptok Tőlünk
16 GB Usb

14 db. 10x15cm méretű
Papírkép

Fa Emlékdobozban

34.000 FT


 Időpont Egyeztetés


Rubin csomag


20 db. Szerkesztett Digitális Kép

Ajándék Kaptok Tőlünk
16 GB Usb

20 db. 10x15cm méretű
Papírkép
Gravírozott
Fa Emlékdobozban

44.000 FT


 Időpont Egyeztetés

Gyakori kérdések

Szükséges-e az időpontfoglalás?
Igen, mindenképpen előre egyeztetett időpont szükséges a felvételek készítéséhez, mivel minden egyes fotózáskor elő kell készítsük a megfelelő háttereket, díszleteket.

Mikor a legjobb időpont a gyerekek fotózására?
Az anyukák ezt mindig sokkal jobban tudják. Hétfőtől vasárnapig, reggel 9:00-től este 7:00-ig  nyitva vagyunk. Időpontfoglalásnál érdemes a gyerekek életritmusához és napi rutinjához igazodni, de biztos vagyunk benne, hogy te jobban el tudod dönteni, hogy a délelőtti, vagy a délutáni órák előnyösek.

Mennyi ideig tart gyermek portré fotózás?

  • Kisebb gyermekeknél, (2-5 éves) a fotózás általában 30-45 perc szokott lenni, hisz' nagyon hamar elfáradnak. 
  • Nagyobb gyerekeknél (5-12 kor között) 1-1,5 óra a leginkább jellemző, de egy kis szünetre mindig van lehetőség.

Lehetséges-e szabadban fényképeket készíteni?

Mindenféleképpen, hiszen a kültéri felvételeknek is megvan sajátos hangulata. Parkokban, játszótéren, vagy épp' a hátsó kertben.
Oszd meg velünk elképzeléseidet, és segítünk megvalósítani.

Hogyan készülj fel gyermeked fotózására?

  • Rakj be egy kis rágcsálnivalót, ha megéhezne.
  • Készítsd elő kedvenc játékát, az mindig segít, hogy otthonosabban érezze magát.

Milyen öltözet előnyös gyerekeknek a stúdiófotózáshoz?

Miután sikeresen időpontot foglaltál, küldünk neked egy linket, ahol ki tudod választani a hátteret. Miután megvan a háttér, szívesen segítünk, hogy színekben milyen jellegű ruhákat érdemes a háttérhez párosítani.

Mikor készülnek el a fényképek?

Felvételkészítés után, néhány nappal egyeztetünk egy időpontot, amikor az elkészült képeket retusálva mutatjuk meg neked. Ezekből kedvedre válogathatsz.  

Kapcsolat

Tetszett amit láttál? 
Szeretnénk jobban megismerni benneteket, hogy egyedi és izgalmas képeket készíthessünk rólatok.   
+36202986660