Minden fényképen arra törekszünk, hogy hűen visszadjuk a tervező és belsőépítész munkájának lényegét. Célunk, hogy a maximumot hozzuk ki otthonából és új életre keltsük a teret, hogy előnyös szögből, legjobb tulajdonságaival mutassuk be az ingatlant a reménybeli vásárlóknak. A szolgáltatásunkat tervezőknek, belsőépítészeknek, kivitelezőknek, ingatlanirodáknak és lakástulajdonosoknak egyaránt ajánljuk. Továbbá azoknak, akik több vásárlót, nagyobb forgalmat szeretnének generálni azáltal, hogy kiemelkednek konkurenciával szemben. Csúcsminőségű, nagyfelbontású képeink online haszálatra, nyomtatásara, további marketing kampányra is kiválóan alkalmasak.  

Amiben mások vagyunk


1-3 napon belüli rendelkezésre állás: A megrendelés leadásától számítva akár már aznap, de legkésőbb 3 napon belül elvégezzük az ingatlan fényképezését.

100% garancia a minőségre: nálunk csak azokért a fényképekért fizetsz, amikkel teljesen meg vagy elégedve, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb fotókat viszed el.

24 órán belüli átadás: akár már másnap is átveheted az elkészült képeket, letöltheted weboldalunkról.

Nemzetközi színvonalú képi világ:A Bécsben, majd az Egyesült Államokban eltöltött idő, valamint a megrendelőim által támasztott magas elvárások változtatták nagyban felvételeink színvonalát.

Magazin szintű retus: Beltér retusálásanál figyelembe veszem a tér egyedi tulajdonságait; perspekívában, színekben, fényekben egyaránt korrigálom.

14 év szakmai tapasztalat:fotográfusként dolgoztam az elmúlt 14 évben Budapesten, Bécsben, Amerikában, majd Debrecenben kamatoztom tovább a külföldön megszerzett tapasztalataimat.
Ingatlanfotózás Árak

Mini 

10 db Ön által választott felvétel

1 Ingatlan fotózása

Debrecenen belüli ingyenes kiszállás

Képátadás Email-ben

Retusált felvételek 

Stúdió megvilágítás


29.000 Ft

Classic 

20 db Ön által választott felvétel

1 Ingatlan fotózása

Debrecenen belüli ingyenes kiszállás

Képátadás Email-ben

Retusált felvételek

Stúdió megvilágítás


50.000 Ft


Egyedi ajánlatAmennyiben egyik csomagunk sem fedi le az Ön igényeit, kérjen egyénre szabott ajánlatot +36-20-298-66-60 telefonszámon, mailben vagy személyesen stúdiónkban. 


 A Fényképezés folyamata

Részletek egyeztetése - a fotózás megkezdése előtt telefonon, vagy emailen megbeszéljük a részleteket. Kültéri fotózás esetén egyaránt fontosak az időjárási és a fényviszonyok. Ennek tudatában kiválasztjuk a leginkább megfelelő időpontot, megbeszéljük a helyszín előkészítésével kapcsolatos teendőket. Lakóingatlan esetén fontos a személyes tárgyak eltávolítása, mivel egy letisztult ábrázolás jobban hangsúlyozza az ingatlan jellegét.

A felvételkészítés menete - A fotózás során az épület jellegétől függően beltéri, kültéri és részletképeket is készítünk.A beltéri megvilágítást szükség esetén hordozható stúdiófényekkel is kiegészítjük, hogy természetes, de részleteiben gazdag felvételt hozzunk létre. Célunk, hogy az ingatlan felkeltse az érdeklődést a jövőbeli vásárló, vagy bérlő számára. Nyitottak vagyunk a tulajdonos, vagy a tervező szemléletét beépíteni a fotózás során.

Fényképek szerkesztése - Az elkészült képeket a megrendelő a helyszínen kiválaszthatja, vagy mi is szívesen kiválasztjuk ön helyett. Az elkészült fotók többszintes retusálási folyamaton mennek keresztül, mint a színek természetre hangolása, a perspektíva korrigálása, a vágás pontosítása, a tónusok igazítása és az apró, oda nem illő részletek eltávolítása.

Képek átadása - A fotókat átveheti személyesen is stúdiónkban, vagy választhatja az online átadási formát is, ahol emailen keresztül letöltheti az elkészült képeket. A fotókat webre optimalizáljuk, 4K felbontásban, de természetesen átadjuk a képek teljes felbontású változatát is.

 

Kapcsolat

Amennyiben szeretné meglátogatni studiónkat, lépjen kapcsolatba velünk email-en, vagy telefonon keresztül, ahol előre egyeztetett időpontot biztosítani. Köszönjük! Időpontfoglalás: + 36 20 298 66 60 studiokep@gmail.com

Using Format