Ingatlanfotózás

Minden fényképen arra törekszünk, hogy hűen visszadjuk a tervező és belsőépítész munkájának lényegét. Célunk, hogy a maximumot hozzuk ki otthonából és új életre keltsük a teret, hogy előnyös szögből, legjobb tulajdonságaival mutassuk be az ingatlant a reménybeli vásárlóknak. A szolgáltatásunkat tervezőknek, belsőépítészeknek, kivitelezőknek, ingatlanirodáknak és lakástulajdonosoknak egyaránt ajánljuk. Továbbá azoknak, akik több vásárlót, nagyobb forgalmat szeretnének generálni azáltal, hogy kiemelkednek konkurenciával szemben. Csúcsminőségű, nagyfelbontású képeink online haszálatra, nyomtatásara, további marketing kampányra is kiválóan alkalmasak.  

Amiben mások vagyunk


1-3 napon belüli rendelkezésre állás: A megrendelés leadásától számítva akár már aznap, de legkésőbb 3 napon belül elvégezzük az ingatlan fényképezését.

100% garancia a minőségre: nálunk csak azokért a fényképekért fizetsz, amikkel teljesen meg vagy elégedve, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb fotókat viszed el.

24 órán belüli átadás: akár már másnap is átveheted az elkészült képeket, letöltheted weboldalunkról.

Nemzetközi színvonalú képi világ: Bécsben, majd az Egyesült Államokban eltöltött idő , valamint a megrendelőim által támasztott magas elvárások, nagyban megváltoztatta a felvételeink színvonalát.

Magazin szintű retus: Beltér retusálásanál figyelembe veszem a tér egyedi tulajdonságait; perspekívában, színekben, fényekben egyaránt korrigálom.

14 év szakmai tapasztalat: fotográfusként végeztem, majd az elmúlt 14 évben fényképészként dolgoztam Budapesten, Bécsben, Amerikában, majd Debrecenben kamatoztom tovább a külföldön megszerzett tapasztalataimat.
Kapcsolat

Tetszett amit láttál? , Időpontot telefonon +36202986660 vagy emailben egyeztethetünk.

Using Format