GASZTRÓ ÉS ÉTELFOTÓZÁS


Fontos, hogy bizalmat ébresszen a termék képe, mivel pozitív üzenetet sugároz a vásárló felé, így esélyesebb, hogy az Ön termékét választja a vásárló a konkurenciával szemben.
Legelőször a figyelem megragadása szükséges, melyhez nagyban hozzájárul egy hatásos fénykép, így keltve vágyat az újabb és újabb ételek kipróbálására. 

Ételfotózás Árak

Bistro Csomag

Wolt
Foodora
Foodpanda

2 Óra
1 Háttér
1 Alkalom
20db Digitális felvétel
3 Munkanapon belüli átadás
Debrecenen belüli kiszállás

49.000Ft

További Fotók: 2400Ft/DB


Restaurant Csomag

Menü Fotózása
Weboldalakra

3 óra
1 Háttér
1 Alkalom

Kompozícióba helyezve
Étterem beltéri fotózása igény esetén

30db Digitális felvétel
3  Munkanapon belüli átadás
Debrecenen belüli kiszállás

79.000Ft

További Fotók: 2600Ft/DB
A munkafolyamat

A Képstudiónál ügyfeleink elképzeléséből és termékeik különleges megjelenéséből merítünk inspirációt.
A fotográfia számunkra több, mint a fényképezőgép birtoklása. Keretbe zárva mutatunk be hangulatokat, érzéseket, vizuális élményeket.
A tökéletes kompozíció megvalósításához a megvilágításon kívül, a legjobb tudásunkat állítjuk csatarendbe, hogy személyre szabott szolgáltatást hozzunk létre.
A fotográfia nálunk a tervezéssel kezdődik. Stúdiónkban egy kiváló kávé, vagy tea társaságában beszéljük meg az Ön elképzelése részleteit.
Ezen a konzultáción számos információt gyűjtünk, ami segít bennünket, hogy megteremtsük a kép hangulatát és stílusát.
Továbbá nagyon fontos számunkra, hogy megismerjük az Ön weboldalát, illetve, hogy milyen további felületeken lesz felhasználva a felvétel: pl: menü, katalógus, könyv, szociális média, blog, webshop, weboldal, stb. 

A logisztika


Először kiválasztjuk a fényképek elkészítésére alkalmas legmegfelelőbb időpontot, illetve előre egyeztetünk a képek átadásának idejéről.

A gasztrofotózás jelentősége

Ételek rendelése nagyrészt az online térben történik, így kulcsfontosságú szerepet tölt be a vizuális megjelenés.
Azok a fényképek, melyek weboldalon, menün, facebookon és instagramon kerülnek felhasználásra, keresletet, érdeklődést generálnak a termék felé, az Ön étterme iránt, hiszen gasztrofotográfia a hatásos képi világával fogja meg a vásárlót. 

“Egy kép felér többezer szónál” Ezt a szófordulatot minden nagy márka ismeri és manapság egyre több helyi vállalkozás is magáénak tudja.
Éttermek, kávézók, pékségek alkalmazzák, hogy kiemelkedjenek konkurenciájukkal szemben. 

Képeken keresztül csábítják az érzéseket, így magasabb szinten befolyásolják a vásárló döntését, ezért látunk egyre több és több ételről készült képet.
Sokak megragadják a figyelmünket, néhányuk felett átsiklik a tekintetünk. 

Szaktudás hiányában, vagy okostelefonnal készült felvételek hasonló megjelenést produkálnak. Ellenben, a szakszerűen megkomponált képek minden elemének egyetlen célja van: magával ragadni a néző tekintetét. 

KAPCSOLAT

Amennyiben szeretné meglátogatni studiónkat, lépjen kapcsolatba velünk email-en, vagy telefonon keresztül, ahol előre egyeztetett időpontot biztosítani. Köszönjük! Időpontfoglalás: + 36 20 298 66 60 studiokep@gmail.com