Portré Fotózás

A szem a lélek tükre. Mint megnyíló kapu, átjáró egy ismeretlen világba. Egy tekintet a külső szemlélő számára rengeteg dolgot elárul, vagy éppen csak sejtet valamit a képen szereplő személyről. A fényképet kívülről szemlélő, előbb vagy utóbb találkozik a portrén szereplő szempárral.  

Galéria

Egy jó portré képes megragadni az ember lényét, személyiségét, hangulatát, ami szépé, vagy épp érdekessé teszi tulajdonosát.
A portréfotózás lehet kellemes időtöltés, felfedezés. Mi mindig nyitottak vagyunk, hogy megtaláld valódi önmagad a kamera előtt, de szívesen segítünk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőled.

Ha úgy gondolod, hogy “rólam még sosem készült jó kép” vagy “egy képen sem nézek ki igazán jól” akkor látogass meg bennünket, hogy bebizonyítsuk neked, ez másképp is lehet!

Érezd jól magad a velünk töltött idő alatt, beszélgetés, nevetés közben készítünk rólad képeket, a többit bízd ránk.
Mikor eljössz újra, hogy kiválaszd kedvenc képeidet, csak arra várnak, hogy elvihesd őket. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy időtálló képeket készítsünk rólad, egy különleges környezetben.

Ajándékozzon maradandó emlékeket!


Portréfotók készítése kortól függetlenül. Egy új élmény hölgyeknek és uraknak egyaránt. Eredeti és emlékezetes ajándékot keresel szeretteid számára? Garantáljuk, hogy csodálatos és időtálló képeket készítünk.

Lepje meg szeretteit egy ajándék fotózással, a többit pedig bízza ránk.

Itt vásárolható meg


Portré Csomag Árak

Smaragd csomag


7 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
4 GB Pendrive  Fa Dobozban

19.000 FT


Foglaljon időpontot


Zafír csomag


14 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
16 GB Pendrive

14 db. 10x15cm
Nyomtatott Fénykép

Fa Emlékdobozban

34.000 FT


Foglaljon időpontot


Rubin csomag


20 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
16 GB Pendrive

20 db. 10x15cm 
Nyomtatott Fénykép
Névre Szóló 
Fa Emlékdobozban

44.000 FT


Foglaljon időpontot

Kapcsolat

Amennyiben szeretné meglátogatni studiónkat, lépjen kapcsolatba velünk email-en, vagy telefonon keresztül, ahol előre egyeztetett időpontot biztosítani. Köszönjük! Időpontfoglalás: + 36 20 298 66 60 studiokep@gmail.com