PORTRÉ FOTÓZÁS

A szem a lélek tükre. Mint megnyíló kapu, átjáró egy ismeretlen világba. Egy tekintet a külső szemlélő számára rengeteg dolgot elárul, vagy éppen csak sejtet valamit a képen szereplő személyről. A fényképet kívülről szemlélő, előbb vagy utóbb találkozik a portrén szereplő szempárral.  

Galéria

Egy jó portré képes megragadni az ember lényét, személyiségét, hangulatát, ami szépé, vagy épp érdekessé teszi tulajdonosát.
A portréfotózás lehet kellemes időtöltés, felfedezés. Mi mindig nyitottak vagyunk, hogy megtaláld valódi önmagad a kamera előtt, de szívesen segítünk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőled.

Ha úgy gondolod, hogy “rólam még sosem készült jó kép” vagy “egy képen sem nézek ki igazán jól” akkor látogass meg bennünket, hogy bebizonyítsuk neked, ez másképp is lehet!

Érezd jól magad a velünk töltött idő alatt, beszélgetés, nevetés közben készítünk rólad képeket, a többit bízd ránk.
Mikor eljössz újra, hogy kiválaszd kedvenc képeidet, csak arra várnak, hogy elvihesd őket. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy időtálló képeket készítsünk rólad, egy különleges környezetben.

PORTRÉ FOTÓ CSOMAGOK

Az alábbi csomagok portré- vagy családi fotózásra vonatkoznak stúdiónkban. Ha bármilyen kérdése van, szívesen válaszolunk.


Zafír C
somag

45 Perc

14 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
4 GB Pendrive  Fa Dobozban

39.000 FT

Foglaljon időpontotRubin C
somag

1.5 Óra

20 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
4 GB Pendrive  Fa Dobozban

52.000 FT

Foglaljon időpontot


Gyémánt Csomag

2 Óra

30 db. Retusált Digitális Fénykép

Ajándék
4 GB Pendrive  Fa Dobozban

72.000 FT

Időpontot Kérek

Csomagjaink a különböző igények lefedésére egyaránt alkalmasak. 
Akár néhány fénykép facebookra, instagramra, egészen az egyénre szabott fotóalbumok megszerkesztéséig bármi lehetséges. 
Minden felvétel készítésnél arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzunk ki belőled. 
Mielőtt bemutatjuk az elkészült felvételeket, gondos retusáláson mennek keresztül, így biztos lehetsz abban, hogy csakis azokat a felvételeket viszed haza, amik őszintén boldoggá tesznek.
Így tudjuk garantálni, hogy időtálló felvételekkel fogsz gazdagodni.

Egyik csomagunk sem tartalmaz meghatározott időt. 
Ügyfeleinkkel a megfelelő mennyiségű időt töltjük a legjobb eredmény érdekében, anélkül, hogy bármit is siettetnénk, így minden vendégünknek van ideje a felvételkészítés előtt lazítani egy kávé, vagy tea mellett.

AMIBEN MÁSOK VAGYUNK

100% garancia a minőségre: nálunk csak azokért a fényképekért fizetsz, amikkel teljesen meg vagy elégedve, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb fotókat viszed el.

Zárható öltöző: a fotózásra akár több ruhát is hozhatsz magaddal, amiket diszkréten átvehetsz.

Saját műteremmel rendelkezünk: a helyszínt és az egyedi háttereinket kizárólag vendégeinknek tartjuk fenn, ezzel különleges atmoszférát teremtve tesszük számukra emlékezetessé látogatásukat.

Nemzetközi színvonalú képi világ: öt hosszú évet dolgoztunk stúdió- és portré fotográfusként az Egyesült Államokban. Miután visszatértünk szülővárosomba, Debrecenben nyitottunk műtermet a párommal, aki vizuális meglátásaival fűszerezi meg képeinket.

Magazin szintű retus: egy kiváló portré első osztályú retusálással válik teljessé, ami figyelembe veszi és megőrzi a személy főbb karaktervonásait. A bőr részletgazdag, természetes, mégis exkluzív hatású.

Egyedi hátterek: kézzel készített, valódi textúrával rendelkező háttereket használunk.  

Valódi környezet: mintha egy filmben szerepelnél; valódi környezet, bútorok, tárgyak vesznek körül.

Különleges díszletek: eredeti restaurált, antik és kézzel készített díszletekkel is rendelkezünk.

15 év tapasztalat: fotográfusként végeztem, majd az elmúlt 15 évben fényképészként dolgoztam Budapesten, Bécsben, Amerikában, majd Debrecenben folytattam tovább fotós pályafutásomat.

Kellemes környezet: igényesen felújított, exkluzív környezetben várunk, ahol kávéval és finom teákkal kínálunk.

Figyelem! A fotózás során két fényképész teljes figyelmét élvezed, akik felváltva készítenek rólad képeket.


KAPCSOLAT

Amennyiben szeretné meglátogatni studiónkat, lépjen kapcsolatba velünk email-en, vagy telefonon keresztül, ahol előre egyeztetett időpontot biztosítani. Köszönjük! Időpontfoglalás: + 36 20 298 66 60 studiokep@gmail.com