KREATÍV CSAPATUNK

Augusztin Péter

Fényképész


A fényképészet iránti szenvedély hajtotta Budapestre, majd Bécsbe. Amint lehetősége adódott, hogy portré- és esküvői fényképészként továbblépjen, az Egyesült Államok egyik legtekintélyesebb luxus hajóstársaságnál, a Carnival Cruise Line-nál helyezkedett el. Így, a világ számos pontját bejárva fényképezhetett esküvői párokat. Péter látásmódja, hogy minden gyönyörű pillanatot megörökítve, egy őszinte történetet meséljen el az esküvő során.

Alexa Vanegas

Kolumbiában született Vizuális Művész


Őszinte szenvedélye, hogy színek és formák nyelvén keresztül meséljen el egy történetet. Elsőként egy Colombiai egyetemen fotózást oktatott. 2010-től kezdte hivatalos fotós pályafutását, miközben világkiállításokon és nemzetközi művészi közösségekben vett részt. Később, hogy új tapasztalatokat szerezzen, csatlakozott a Carnival Cruise Line luxushajó társasághoz, ahol találkozott társával, Péterrel.

 

Egy debreceni alapítású családi vállalkozásként működünk.A világ különböző pontjáról érkezve a Carnival Magic névre keresztelt 1004 láb hosszú hajóján ismerkedtünk meg egymással, valahol a karibi vizeken. Nem sokkal később, miután megismerkedtünk Kolumbiában összeházasodtunk. Utunkat együtt folytattuk tovább a Caribi vizeken ahol közösen álmodtuk meg a Kép Studio születését.