Kreatív Csapatunk

 

Augusztin Péter

Fényképész


A fényképészet iránti szenvedély hajtotta Budapestre, majd Bécsbe. Amint lehetősége adódott, hogy portré- és esküvői fényképészként továbblépjen, az Egyesült Államok egyik legtekintélyesebb luxus hajóstársaságnál, a Carnival Cruise Line-nál helyezkedett el. Így, a világ számos pontját bejárva fényképezhetett esküvői párokat. Péter látásmódja, hogy minden gyönyörű pillanatot megörökítve, egy őszinte történetet meséljen el az esküvő során.


— BUZÁS BORBÁLA —

Alexa Vanegas

Kolumbiában született Vizuális Művész


Őszinte szenvedélye, hogy színek és formák nyelvén keresztül meséljen el egy történetet. Elsőként egy Colombiai egyetemen fotózást oktatott. 2010-től kezdte hivatalos fotós pályafutását, miközben világkiállításokon és nemzetközi művészi közösségekben vett részt. Később, hogy új tapasztalatokat szerezzen, csatlakozott a Carnival Cruise Line luxushajó társasághoz, ahol találkozott társával, Péterrel.
— BUZÁS BORBÁLA —

Egy debreceni alapítású családi vállalkozásként működünk.A világ különböző pontjáról érkezve a Carnival Magic névre keresztelt 1004 láb hosszú hajóján ismerkedtünk meg egymással, valahol a karibi vizeken. Nem sokkal később, miután megismerkedtünk Kolumbiában összeházasodtunk. Utunkat együtt folytattuk tovább a Caribi vizeken ahol közösen álmodtuk meg a Kép Studio születését. 

Fotó Studió Debrecenben 

Rólunk Mondták

“Nagyon kedvesek, rugalmasak, segítőkészek és megbízhatóak. Fantasztikus képeket készítettek rólunk az esküvőnkön és a kisfiunk születésnapján.”

— CSÓRI ZSUZSANNA —

“ Profi, hatékony munka, első osztályú minőség, otthonos stúdió, kiváló, kedves, lelkiismeretes szakember-házaspár. Legközelebb is őket választom. Köszönöm!”

— ARADI BALÁZS —

“Szuper csapat, profi munka, kellemes hangulat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”— BUZÁS BORBÁLA —

“Profik, kedvesek, közvetlenek. A studio, modern, folyamatosan fejlődik. Érdemes ellátogatni hozzájuk”

— DEMETER ANDREA —

“Igényes fényképek, kellemes környezet, akár több gyerekkel is zökkenőmentesen lebonyolított fotózás. Tényleg maradandó kellemes élmény! A képek pedig csodálatosak!”


— BODNÁR ÁGOTA —

“Fun, professional
and outstanding results. 
The owners of Kép Studio pour their hearts into every little detail. 
I highly recommend them.”— MARIA WILLIAMS —

“Köszönjük a profi munkát, hatalmas élmény volt a fotózás. Örülünk, hogy megismertünk Titeket!”

— SZABÓ ZSANETT—

“Voltam Portréfotózásukon!
Jó hangulat, profi munka, alig lehet ilyet máshol 
kapni itthon.”
— AUGUSZTIN ELŐD —

“Really good service, nice-looking place, friendly and professional photographers who take care about quality!  Highly recommend”


— WIKTORIA KABAT —

“Különleges képek, egyedi helyszín, házi készítésű süti.”


— FLÓRA GŐDÉNY —

“Quelle belle surprise ! Super sympa super pro , le studio photo propose plusieurs ambiances , on se sent à l aise et le résultat est la , bravo et merci à Peter et Alexa ( qui parle espagnol et français ça m arrange )”


— ERIC CAUQUIL —

“En mi viaje por Hungría visité Debrecen encontré a Kép Studio, me emociona mucho ver su pasión y su profesionalismo, gracias por las fotos que retratan uno de los momentos más felices de mi vida! Los recomiendo mucho si quieren retratarse.


— JUAN CUADROS —

“A fotózás könnyed és barátságos légkörben folyt, hangulatosan röppent el az idő és a végén a fotók minősége is bizonyította, hogy érdemes volt ellátogatni hozzátok! Köszönöm még egyszer!”

— GÁLL RICHÁRD —

“köszönöm a csodás képeket amiket rólunk csináltatok! Fantasztikusak vagytok!”
— VÉRTESINÉ SZLOBODA BARBARA —

“ Ha a Kép Studios 
srácok lefotóznak 
olyan jó üzletember 
akarsz majd lenni, amilyen 
a portrédon leszel.”


— VINCZE ÁDÁM—

“Nagyon kedves és profi fotósok. Gyönyörű képeket csináltak a jegyes fotózáson és az esküvőnkön is. Csak ajánlani tudom őket!”— BECSKY ROLAND—

Using Format