Kreatív Csapatunk

Augusztin Péter

Fényképész


A fényképészet iránti szenvedély hajtotta Budapestre, majd Bécsbe. Amint lehetősége adódott, hogy portré- és esküvői fényképészként továbblépjen, az Egyesült Államok egyik legtekintélyesebb luxus hajóstársaságnál, a Carnival Cruise Line-nál helyezkedett el. Így, a világ számos pontját bejárva fényképezhetett esküvői párokat. Péter látásmódja, hogy minden gyönyörű pillanatot megörökítve, egy őszinte történetet meséljen el az esküvő során.

Alexa Vanegas

Kolumbiában született Vizuális Művész


Őszinte szenvedélye, hogy színek és formák nyelvén keresztül meséljen el egy történetet. Elsőként egy Colombiai egyetemen fotózást oktatott. 2010-től kezdte hivatalos fotós pályafutását, miközben világkiállításokon és nemzetközi művészi közösségekben vett részt. Később, hogy új tapasztalatokat szerezzen, csatlakozott a Carnival Cruise Line luxushajó társasághoz, ahol találkozott társával, Péterrel.

 

Egy debreceni alapítású családi vállalkozásként működünk.A világ különböző pontjáról érkezve a Carnival Magic névre keresztelt 1004 láb hosszú hajóján ismerkedtünk meg egymással, valahol a karibi vizeken. Nem sokkal később, miután megismerkedtünk Kolumbiában összeházasodtunk. Utunkat együtt folytattuk tovább a Caribi vizeken ahol közösen álmodtuk meg a Kép Studio születését. 

Fotó Studió Debrecenben 

Rólunk Mondták

“Nagyon kedvesek, rugalmasak, segítőkészek és megbízhatóak. Fantasztikus képeket készítettek rólunk az esküvőnkön és a kisfiunk születésnapján.”

— CSÓRI ZSUZSANNA —

“ Profi, hatékony munka, első osztályú minőség, otthonos stúdió, kiváló, kedves, lelkiismeretes szakember-házaspár. Legközelebb is őket választom. Köszönöm!”

— ARADI BALÁZS —

“Szuper csapat, profi munka, kellemes hangulat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”— BUZÁS BORBÁLA —

“Profik, kedvesek, közvetlenek. A studio, modern, folyamatosan fejlődik. Érdemes ellátogatni hozzájuk”

— DEMETER ANDREA —

“Igényes fényképek, kellemes környezet, akár több gyerekkel is zökkenőmentesen lebonyolított fotózás. Tényleg maradandó kellemes élmény! A képek pedig csodálatosak!”


— BODNÁR ÁGOTA —

“Fun, professional
and outstanding results. 
The owners of Kép Studio pour their hearts into every little detail. 
I highly recommend them.”— MARIA WILLIAMS —

“Köszönjük a profi munkát, hatalmas élmény volt a fotózás. Örülünk, hogy megismertünk Titeket!”

— SZABÓ ZSANETT—

“Voltam Portréfotózásukon!
Jó hangulat, profi munka, alig lehet ilyet máshol 
kapni itthon.”
— AUGUSZTIN ELŐD —

“Really good service, nice-looking place, friendly and professional photographers who take care about quality!  Highly recommend”


— WIKTORIA KABAT —

“Különleges képek, egyedi helyszín, házi készítésű süti.”


— FLÓRA GŐDÉNY —

“Quelle belle surprise ! Super sympa super pro , le studio photo propose plusieurs ambiances , on se sent à l aise et le résultat est la , bravo et merci à Peter et Alexa ( qui parle espagnol et français ça m arrange )”


— ERIC CAUQUIL —

“En mi viaje por Hungría visité Debrecen encontré a Kép Studio, me emociona mucho ver su pasión y su profesionalismo, gracias por las fotos que retratan uno de los momentos más felices de mi vida! Los recomiendo mucho si quieren retratarse.


— JUAN CUADROS —

“A fotózás könnyed és barátságos légkörben folyt, hangulatosan röppent el az idő és a végén a fotók minősége is bizonyította, hogy érdemes volt ellátogatni hozzátok! Köszönöm még egyszer!”

— GÁLL RICHÁRD —

“köszönöm a csodás képeket amiket rólunk csináltatok! Fantasztikusak vagytok!”
— VÉRTESINÉ SZLOBODA BARBARA —

“ Ha a Kép Studios 
srácok lefotóznak 
olyan jó üzletember 
akarsz majd lenni, amilyen 
a portrédon leszel.”


— VINCZE ÁDÁM—

“Nagyon kedves és profi fotósok. Gyönyörű képeket csináltak a jegyes fotózáson és az esküvőnkön is. Csak ajánlani tudom őket!”— BECSKY ROLAND—

Using Format