Fotózás a levendulamezőn

A Létai levendulás illata ugyanúgy velünk marad, mint a hely varázsa.

Nyáron szeretjük időnket a szabadban tölteni, élvezni a hosszú, meleg napokat, naplementében biciklizni.
Így találunk rá különleges helyszínekre a fotózáshoz, Debrecenhez közeli területeken.

Mint fényképész, művészi meglátásunk sosem pihen, bárhol járjunk, mindig megfigyeljük a környezetet és az embereket. Gyakran fényképezőgép nélkül is képeket készítünk, hisz sokszor amit látunk magával ragad, így formálja vizuális meglátásunkat. Ezzel egy folyton változó, letisztult képi világ felé haladunk, ahol a képek szavak nélküli érzésekként kommunikálnak felénk….

Ha érdekel a szabadtéri fotózás, szezontól függően a létai levendulást mint fotózási helyszínt  ajánlom, vagy ha van egy számodra kedves helyed, szívesen ellátogatunk új területekre is.

Szeretnénk megosztani veletek legutóbbi kalandunkat:
Debrecentől nem túl messze, gyerekeket fényképeztünk a híres Létai Levendulásban.
Ez volt az első alkalom, mikor férjemmel ellátogattunk egy levendulamezőre. Már az első pillantásra a lila, kék színek magával ragadtak, de ahogy közelebb léptünk, hallottuk a méhek zümmögését, majd kellemes nyári szellő felénk fújta a levendula mesés illatát.

Kicsivel hamarabb érkeztünk mint a család, akikkel fotózás miatt találkoztunk, így volt időnk felfedezni a helyszínben rejlő lehetőségeket. Amikor megérkezett az anyuka a gyerekekkel, a kislány csak annyit mondott:
- Nézd azokat a gyönyörű lila virágokat!

A kisfiú egyenesen a levendulamező felé szaladt egy kis csapáson felfelé. A szabadban készült felvételek mindig próbára tesznek minket is, hisz mi is a gyerekekkel együtt kell szaladnunk.  Szerencsére könnyedén tartjuk velük a lépést, így anélkül tudjuk lencsevégre kapni őket, hogy megzavarnánk az őszinte pillanatokat. Mindig mondjuk a szülőknek, hogy ne aggódjanak a gyerekek miatt, mert a nap végére kiválóan sikerül megörökíteni az emlékezetes pillanatokat. 

Még a nagy rohanásban is letisztult gondolatok vannak a  fejünkben, amelyek leginkább filmbe illő képkockánként jelenek meg, ami visszaadja a hely varázsát és a gyerekek szabad, játékos szellemét.   

Ezek a helyek leginkább arról szólnak, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.
Mint fényképészek, igyekszünk láthatatlanok lenni számukra, hogy ezzel se zavarjuk meg a önfeledtségüket.

A Létai Levendulás is egyike a sok csodálatos helyeknek, ahová szívesen ellátogatunk veletek hogy, emlékezetes pillanatokkal gazdagodjatok.

Ha megragadott benneteket a képi világunk, szívesen megismerkednénk veletek. Lépjetek veluünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken:
Telefonszámunk: +3620 2986660
Emailcímünk: studiokep@gmail.com