CSALÁDI FOTÓZÁS

Családi portré fotózást tervezel Debrecenben?

Egy családi fotózás alkalmával, a szaktudáson túl, a szakmai tapasztalat is rengeteget számít, hogy egy jól megkomponált portrén a család minden tagja harmóniában legyen egymással.

Debreceni fotóstúdióként működünk, mint férj és feleség. Már több mint 10 év tapasztalattal a hátunk mögött fényképezünk családokat. Szakmai tapasztalatunk nagy részét az Egyesült Államokban szereztük, ahol nap mint nap családokat fotóztunk stúdiókörnyezetben. Tapasztalatainkat még jóval azelőtt megszereztük, mielőtt megalapítottuk volna a Kép Studio-t. Nap mint nap családi portrékat készítettünk, így elegendő időnk volt, hogy kialakuljon képi világunk. Ezeknek a tapasztalatoknak köszönhetően természetes számunkra, hogy családokat fényképezünk, ezért biztos lehetsz abban, hogy könnyedén fog telni az idő a stúdiónkban, ráadásul nem egy, hanem két fényképész fogja segíteni a képek elkészítését.

Kreatív csapatként segítjük egymást, hogy a legjobbat hozzuk ki belőletek a velünk töltött idő alatt. 
Szeretnénk, hogy jól érezzétek magatokat nálunk, ahol családias környezetben készítünk rólatok gyönyörű, időtálló képeket.

Nálunk a kellemes környezet is az élmény része. Itt van idő fotózás előtt egy kávéra vagy teára, hogy jobban ráhangolódjatok és könnyebben ellazuljatok a kamera előtt.

Miért fontos, hogy legyen idő a fotózásra való felkészülésre?

Gyerekeknél, kortól függetlenül is szükséges időt hagyni, hogy felfedezzék az új környezetet, megismerjenek minket is. Számodra is ugyanolyan fontos, hogy időt adj magadnak, és könnyeben ráhangolódj a fotózásra. 

Ezért is szeretnék, hogy nézz szét galériánkban!
Itt rátalálhatsz, hogy leginkább milyen stílusú képet képzeltél el a családi portrénak. 

CSALÁDI FOTÓ GALÉRIA
GYERMEK PORTRÉ
SZÜLINAPI FOTÓ GALÉRIA
CSALÁDI FOTÓ GALÉRIA
GYERMEK PORTRÉ
SZÜLINAPI FOTÓ GALÉRIA
CSALÁDI FOTÓ GALÉRIA
GYERMEK PORTRÉ
SZÜLINAPI FOTÓ GALÉRIA

 

CSALÁDI FOTÓ CSOMAGOK


Zafír 
csomag

14 db. Retusált Digitális Fénykép

Ajándék Adunk Nektek
4 GB Pendrive  Fa Dobozban

39.000 FT

Időpontot Kérek


Rubin 
csomag

20 db. Retusált Digitális Fénykép

Ajándék Adunk Nektek
4 GB Pendrive  Fa Dobozban

52.000 FT

Időpontot Kérek


Gyémánt csomag

30 db. Retusált Digitális Fénykép

Ajándék Adunk Nektek
4 GB Pendrive  Fa Dobozban

72.000 FT

Időpontot Kérek


Leggyakoribb kérdések családi fotózással kapcsolatban.

Mennyi ideig tart egy családi fotózás?

Jellemzően  45 perc és 2 óra között. Ezt több dolog is befolyásolja, gyerekek kora, a családtagok száma, illetve mennyi időre van szükségetek, hogy belemelegedjetek a fotózásba. Számunkra sokkal fontosabb maga a végeredmény, minthogy időkorlátok közé szorítsuk a fotózást.

Készítetek-e szabadban családi képeket?

Igen! Ha már van kiszemelt helyszín, ahol szívesen elkészítenéd a családi képeket, mi nyitottak vagyunk rá. Megkeressük a leginkább megfelelő időpontot, amikor a fények is előnyösek a családi képek készítésére.

Elhozhatom-e kedvencemet a fotózásra?

Állatbarát stúdió vagyunk, szívesen látjuk a család minden tagját. Nézz körül  ITT hogyan készítsd fel kedvencedet a stúdiófotózásra. 

Mikor foglalhatok időpontot karácsonyi családi fotózásra?

Az időpontfoglalások már október 1-jén megkezdődnek. Sosem túl korai, különösen, ha fotókönyvet szeretne ajándékba adni. Karácsonyi hátterünk már november 1-től elérhető.

  • Fontos: Számos más háttér is elérhető lesz karácsonyi dekoráció nélkül.
  • Nálunk a karácsony a családról szól, ezért dekorációnál inkább egy szolid, ünnepélyes hangulatot teremtünk, mely a családi köteléket helyezi a középpontba.

Tudtok-e segíteni pozokkal a családi képeknél?

Hosszú évek során szerzett tapasztalatunk segít abban, hogy harmonikus képeket készítsünk családokról, amelyeket a természetes pózok teszik még egyedibbé. Jellemzően a pózok, melyeket a fényképeinknél használunk, a való életből vett gondolatok, melyeket gyakran mi magunk is tudatlanul veszünk fel. A pózok természetes megjelenést kölcsönöznek, de nálunk mindig van lehetőség a spontaneitásra. A pózok inkább a családtagok elhelyezésére fókuszálnak, hogy harmónikus öszképet kölcsönözzenek. Amit a pózoknál is fontosabbnak tartunk, hogy megragadjuk az érzelmeket, őszinte mosolyt, a természetes pillanat nyugalmát, hogy jól érezzétek magatokat studiónkban.

Mikor tudok időpontot foglalni családi képek készítésére?

Előre egyeztetett időpontot hétfőtől vasárnapig tudunk biztosítani, reggel 9:00-tól egészen este 7:00 óráig nyitva vagyunk. Jellemzően ünnepnapokon is elérhető szolgáltatásunk. Érdemes előre időpontot foglalni, igy a számodra leginkább megfelelő időpontot tudjuk biztosítani.


KAPCSOLAT

Tetszett amit láttál? 
Családi csomagjaink már 39.000 Ft-tól elérhetők
Szeretnénk jobban megismerni benneteket, hogy egyedi és izgalmas képeket készíthessünk rólatok.   
+36202986660