Portré Fotózás

A szem a lélek tükre. Mint megnyíló kapu, átjáró egy ismeretlen világba. Egy tekintet a külső szemlélő számára rengeteg dolgot elárul, vagy éppen csak sejtet valamit a képen szereplő személyről. A fényképet kívülről szemlélő, előbb vagy utóbb találkozik a portrén szereplő szempárral.  

 

Egy jó portré képes megragadni az ember lényét, személyiségét, hangulatát, ami szépé, vagy épp érdekessé teszi tulajdonosát.
A portréfotózás lehet kellemes időtöltés, felfedezés. Mi mindig nyitottak vagyunk, hogy megtaláld valódi önmagad a kamera előtt, Persze szívesen segítünk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőled.
Ha úgy gondolod, hogy: “ - rólam még sosem készült jó kép”  vagy  “ - egy képen sem nézek ki igazán jól”,
látogass meg bennünket, hogy bebizonyítsuk neked, ez másképp is lehet!
Érezd jól magad a velünk töltött idő alatt, beszélgetés, nevetés közben készítünk rólad képeket, a többit bízd ránk.
Mikor eljössz újra, hogy kiválaszd kedvenc képeidet, csak arra várnak, hogy elvihesd őket. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy időtálló képeket készítsünk rólad, egy különleges környezetben.

 

Premium termékeink

Amiben mások vagyunk

100% garancia a minőségre: nálunk csak azokért a fényképekért fizetsz, amikkel teljesen meg vagy elégedve, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb fotókat viszed el.

24 órán belüli átadás: akár már másnap is átveheted a rólad készült képeket.

Zárható öltöző: a fotózásra akár több ruhát is hozhatsz magaddal, amiket diszkréten átvehetsz.

Saját műteremmel rendelkezünk: helyszínt és egyedi háttereinket kizárólag sajtát vendégeinknek tartjuk fenn, hogy különleges atmoszférát teremtve tegyük számukra emlékezetessé látogatásukat.

Nemzetközi színvonalú képi világ: öt hosszú évet dolgoztunk stúdió- és portré fotográfusként az Egyesült Államokban. Miután visszatértünk szülővárosomba, Debrecenben nyitottam műtermet a párommal, aki vizuális meglátásával fűszerezi meg képeinket.

Magazin szintű retus: egy kiváló portré első osztályú retusálással válik teljessé, ami figyelembe veszi és megőrzi a személy főbb karaktervonásait. A bőr részletgazdag, természetes, mégis exkluzív hatású.

Egyedi hátterek: kézzel készített, valódi textúrával rendelkező háttereket használunk.  

Valódi környezet: mintha egy filmben szerepelnél; valódi környezet, bútorok, tárgyak vesznek körül.

Különleges díszletek: eredeti restaurált, antik és kézzel készített díszletekkel is rendelkezünk.

14 év tapasztalat: fotográfusként végeztem, majd az elmúlt 14 évben fényképészként dolgoztam Budapesten, Bécsben, Amerikában, majd Debrecenben folytattam tovább fotós pályafutásomat.

Kellemes környezet: igényesen felújított, exkluzív környezetben várunk, ahol kávéval és finom teákkal kínáljuk vendégeinket.

Figyelem! A fotózás során két fényképész teljes figyelmét élvezed, akik felváltva készítenek rólad képeket.

Kapcsolat

Tetszett amit láttál? 
Portré csomagjaink már 19.000 Ft-tól elérhetők
Szeretnénk jobban megismerni téged, hogy egyedi és izgalmas képeket készíthessünk rólad.   
+36202986660

Using Format