KUTYA-GAZDI FOTÓZÁS

Kis kedvenceink a család teljes értékű tagjai. Személyiségük leginkább egy gyermekéhez hasonlítható. A bennük élő varázs örömöt, békét  és szeretetet hoz életünkbe.
Célunk, hogy megörökítsük a kutya és a gazdi közötti köteléket.
Egy kutya-gazdi fotózás legyen könnyed, mókás. Játékos helyzeteket teremtve kötjük le az állat figyelmét, de csak addig, amíg ők is jól érzik magukat. Nyugodt környezetet biztosítunk számukra, hogy később mindketten kellemes élményként gondoljatok a fotózásra.

Szeretnél kutyádról egy portrét?

Kedvenced fotózása felejthetetlen élmény lesz számodra is, mivel szeretnénk téged is bevonni az alkotói folyamatba. Így könnyebben ragadjuk meg az állat figyelmét, hogy olyan képek szülessenek, melyeket örömmel helyezel otthonodba.

Hogyan készülj fel a kutya-gazdi fotózásra?

  • A fotózás előtt célszerű ellátogatni egy kutyakozmetikába, hiszen rendezett bundával sokkal jobban mutat kedvenced a felvételeken.
  • Kutya gazdi fotózásnál a kutya színéhez érdemes igazítani az öltözékedet, vagy akár egy egyszerű sálat is adhatsz kedvencedre.
  • Fontos, hogy legyen nálatok a kedvenc játéka, mert ha az állat otthonosan érzi magát, nem a kamerát figyeli, könnyebben kapjuk el a tekintetét.
  • Általában a kutyusok sokkal együttműködőbbek, ha jutalomfalatot kapnak 1-1 jól sikerült mutatvány után. Mindenki a saját, jól bevált eledeleket szereti adni kedvencének, ezért mindenképpen legyen a zsebedben pár falat.

A kutya gazdi fotózás általában különösebb felkészülés nélkül és stresszmentesen zajlik, ezért ti csak érezzétek jól magatokat, a többit bízzátok ránk. 

KUTYA-GAZDI CSOMAGOK

Smaragd Csomag


10 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
4 GB Pendrive  Fa Dobozban
29.000 FT

Foglaljon időpontot

Zafír Csomag


14 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
4 GB Pendrive  Fa Dobozban
34.000 FT

Foglaljon időpontot

Rubin Csomag


20 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
16 GB Flashdrive

20 db. 10x15cm-es 
Előhívott Fénykép
Lézergravírozott 
Fa Emléktartó Dobozban

44.000 FT

Foglaljon időpontot

Gyémánt Csomag


30 db. Retusált Digitális Kép

Ajándék
16 GB Flashdrive

30 db. 10x15cm-es 
Előhívott Fénykép
Lézergravírozott 
Fa Emléktartó Dobozban

66.000 FT

Foglaljon időpontot

KAPCSOLAT

Időpontot foglalások hétfőtől vasárnapik 9:00-18:00 óra között lehetségesek.